Željko Krušlin Kruška i Latino ritmom zagrijali virovitičku publiku

– Divno je večeras biti u Virovitici. Ne sjećam se kada smo zadnji put nastupali pred toliko ljudi – glazbenim je pozdravom poznati skladatelj, tekstopisac i pjevač Željko Krušlin Kruška sinoć pozdravio virovitičku publiku.

IMG 8059

 

Sa svojom grupom Latino nastupio je na glazbeno-plesnoj večeri koja je u okviru manifestacije “Prosinac u gradu” održana 7. prosinca u Gradskoj knjižnici i čitaonici.

IMG 8013

Bila je to prilika za uživanje u izvornim latino notama u izvedbi trojca koji je publiku podsjetio na neke od starih i nezaboravljenih hitova poput “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje je ljubav, tu si ti” i druge uspješnice, kao i nove hitove. Oduševljena publika posebnim je pljeskom nagradila i njihovu izvedbu američkih rock hitova u okviru zapaženog nastupa.

IMG 8071

Uz koncert, bila je to prilika da posjetitelji istraže novi talent Željka Krušlina Kruške, koji se predstavio i izložbom grafika na temu ženskog tijela, portreta, životinja, panorama…

IMG 8005

U šali je istaknuo kako ga zbog crteža ne treba shvaćati ozbiljno te da se ovom vrstom umjetnosti u posljednje tri godine bavi kako bi “udovoljio hiru supruge Ivane”. Publici je otkrio da je odrastao u Gradini te da je ondje i rođen, jer roditelji na vrijeme nisu stigli do virovitičke bolnice.

IMG 7976

Ravnateljica Višnja Romaj večer je nazvala magijskim spojem slikarstva i glazbe.

IMG 7967

Koncertu su uz brojne ljubitelje hrvatske latino glazbe nazočili i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i Đurđica Aragović, pročelnica Ureda gradonačelnika grad Virovitice.

(www.icv.hr, mlo) IMG 7969       ltino1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content