ŠTRUKLINOV JARAK U tijeku radovi na produženju kanalizacijske mreže u Sv. Đurđu

Na zahtjev Mjesnog odbora Sveti Đurađ, a kako bi se omogućio priključak novim korisnicima, tvrtka Hidroving građevinarstvo započela je prošlog tjedna s izvođenjem radova na produženju kanalizacijske mreže u ovom prigradskom naselju, odnosno u ulici Štruklinov Jarak.

Investitor je tvrtka Virkom, a vrijednost radova iznosi 44.669 kuna. Dužina kanalizacijske mreže koja se izvodi je 150 m te je u planu do kraja ovog tjedna radove privesti kraju. Štruklinov Jarak je do nedavno bio „vikend naselje“ te nije bilo konkretne potrebe za provođenjem kanalizacijske mreže, što se sada promijenilo.

jarak1
virovitica.hr

Radove je obišao i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Sv. Đurađ Ivan Ćavarušić koji je istaknuo kako je naselje sada gotovo 100 posto pokriveno kanalizacijskom mrežom.

Inače, u Sv. Đurađu ovog tjedna započet će još jedna investicija, a riječ je o rekonstrukciji Ulice Narodne garde, projektu vrijednom 859.768 kuna koji se sufinancira iz Programa podrške regionalnom razvoju. (www.virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content