ČUDESNI KUPRES Slatinski malonogometaši senzacionalno preokrenuli 6:4 u zadnje dvije minute

Slatinski malonogometaši, nakon remija u prvoj gostujućoj utakmici u Valpovu i domaće pobjede u drugom kolu, jučer su došli i do prve pobjede u gostima. Nevjerojatna utakmica odigrana je u Starom Petrovom Selu koja je živi dokaz zašto je futsal tako nepredvidiv, dinamičan, ali i zanimljiv sport. U utakmici sa čak četiri izmjene vodstva MNK Slatina postigao je gol u zadnjoj sekundi utakmice za pobjedu nad GMNK Urije iz Nove Gradiške 6:7.

Na početku utakmice domaćin se bolje snalazi i brzo dolazi u vodstvo od 1:0, ali Ante Knežević eurogolom vraća stvari na početak. Domaćin odmah u sljedećem napadu opet vodi sa 2:1, no Jurica Šantić sa još jednim eurogolom ekspresno anulira vodstvo domaćina na 2:2. To je bio rezultat sa kojim se odlazi na poluvrijeme, a onda u drugom dijelu kreće prava rezultatska futsal drama. Šantić i Kupres brzinski dižu na 2:4 na početku drugog poluvremena, ali tada kreće serija domaćina od čak četiri pogotka za redom, te GMNK Urije okreće rezultat na 6:4 u 38. minuti. I kada su svi mislili da je tu utakmici kraj, neviđene dvije minute odigrali su slatinski igrači. Najprije u 39. Kupres smanjuje na 6:5, a u zadnjoj minuti Slatina zabija još dva gola. Strijelci su Šantić za izjednačenje na 6:6, a pobjednički pogodak u zadnjoj sekundi djelo je Mateja Kupresa za veliko slavlje MNK Slatine i velikog broja navijača koji su bodrili ekipu od prve do zadnje minute.

45044489 2186672734679195 2840805650064211968 n Custom
foto: facebook, MNK Slatina

MNK Slatina: Radonjić, Kupres, Vicić, Bihar, Šantić, Bočkaj, Šimek, Knežević, Šaponja i Lah. Trener: Nikola Miščević; pomoćni trener: Matej Rešetar.

Utakmicu četvrtog kola 2. HMNL-Istok MNK Slatina igra na domaćem terenu protiv ekipe MNK Bata iz Borova.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content