RUKOMET Pobjeda Slatine nad Orahovicom u derbiju “beskućnika”

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigran je županijski derbi 2. lige Istok, između rukometaša Slatine i Orahovice. Obje momčadi su beskućnici. “Domaća” Slatina od ovog kola, a Orahovica od početka prvenstva, zbog problema s parketom ne igraju u svojim dvoranama. Orahovčani treniraju i igraju u Đurđenovcu, dok Slatinčani treniraju u Gradini, a igraju u Virovitici.

U derbiju “beskućnika” pobijedila je Slatina 26:21.

Slatina je na samom početku povale s 1:0 i stala. Sve do pedesete minute prednost od jednog do četiri zgoditka bila je na strani Orahovice. U posljednjih desetak minuta Slatinčani su prvo poveli, da bi na kraju došli do solidne pobjede.

Orahovica Custom

U redovima Slatine najefikasniji su bili Zoran Horvat sa šest, te Ivan Repić, Benjamin Hankić i Filip Mataija, svaki po četiri zgoditka, dok su u momčadi Orahovice najviše pogodaka postigli Domagoj Kiš sedam, Toni Kolarić šest i Toni Oreč pet.

Trenerski dvojac na klupi Slatine, Biljana i Viktor Frajhaut potrošili su mnogo živaca, ali su na kraju došli do teško izborenih bodova.

-Za razliku od kup utakmice u Slatini, u momčadi su se pojavili novi igrači, ali i ovoga puta smo bili bez četiri igrača, što se na kraju osjetilo na rezultatu – požalio se nakon utakmice trener Orahovice Zoran Ugljanac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content