Vrhunske slavonske kobasice, prvoklasna kapljica i pobjeda Ivice Bušljete obilježili 10. Kobasijadu u Velikom Rastovcu

U organizaciji DVD-a Veliki Rastovac i pokroviteljstva Općine Crnac, u Velikom Rastovcu je održana 10. Kobasijada koju je otvorio virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Komisiji koju je predvodio Vladimir Pleša iz Orahovice, bio je prijavljen 31 uzorak, a prvo mjesto i 700 kuna osvojio je Ivica Bušljeta (UHBDDR Duga Međa). Srebro i 500 kuna pripalo je UHBDDR Duga Međa, dok je bronca i 300 kuna otišlo na adresu Željke Golik iz Velikog Rastovca.

IMG 8775 Custom

Uz župana Igora Androvića, ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja je okupila mnogobrojne posjetitelje iz općina Crnac, Zdenci, grada Orahovice, ali i šire, nazočili su i zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, predsjednik Općinskog vijeća Crnac Filip Vidović, kao i načelnik Općine Crnac Mato Damjan i predsjednik DVD Veliki Rastovac Izidor Lončar, koji su i pozdravili nazočne i zaželjeli im dobrodošlicu. U dvorištu vatrogasnog doma u Velikom Rastovcu, nazočni su mogli kušati vrhunske kobasice i slaninu pečenu na štapu, kao i prvorazrednu kapljicu.

IMG 8723 Custom

U ime pobjednika Ivice Bušljete i drugoplasirane ekipe UHBDDR Duga Međa nagradu je primio član Udruge Damir Krklec. Manifestaciju je zatvorio, u ime generalnog pokrovitelja, načelnik općine Crnac Mato Damjan.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak i V. Grgurić)

[g-gallery gid=”507657″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content