TRANSFER ZONA Bunjevac u Rezovcu, Godeč u Omladincu, Bilogora 1947. ponovno opasna

Polako se približava početak proljetnog dijela sezone, kako u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, gdje igraju četiri predstavnika s područja Virovitičko-podravske županije (Virovitica, Papuk iz Orahovice, Pitomača i Slatina), tako i na županijskim nogometnim travnjacima.

Završen je i zimski prijelazni rok, a najveća pojačanja proteklog tjedna stigla su u redove županijskog drugoligaša, Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. Iako je sudbina Bilogore bila upitna nakon odlaska predsjednika kluba Mate Vukušića, ipak, stvari su krenule na bolje. U klub su se vratili Siniša Vlaisavljević Siško iz Omladinca, Josip Čoklo i Ivan Pernar iz Bušetine 1947. te su svoj potpis bukovačkom klubu dali Mateo Šagolj (Graničar Žlebine) i bivši vratar Lukača 05, Antun Ponikvar. Aktivirao se ponovno i iskusni Matej Ivoš pa bi klub iz Špišić Bukovice ovog proljeća mogao ponovno biti velika prijetnja svima u 2. ŽNL Zapad.

Iskusni vratar Robert Bunjevac “uzeo je papire” u županijskom drugoligašu Dravi iz Terezinog Polja i pristupio Rezovcu, županijskom prvoligašu s Laništa.

U Omladinac iz Korije vratio se Dario Godeč, donedavni igrač Graničara iz Okrugljače. Godeč je za vodeću momčad 2. ŽNL zaigrao proteklog vikenda u utakmici 4. kola županijskog kupa protiv Pitomače.

Goran Peić napustio je redove županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja i vratio se kući, u Gradinu, pa će karijeru nastaviti u 2. ŽNL Zapad.

Sve ostale transfere, koji su realizirani ove zime možete pogledati na službenoj web stranici Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije (1. transfer lista, 2. transfer lista i 3. transfer lista).

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content