NOVO ZLATNO RUHO Posjetite suvremeno preuređene i opremljene zlatarne Radi u Virovitici

Već stoljećima na vrhu liste najcjenjenijih poklona za izražavanje ljubavi, prijateljstva, poštovanja i priznanja uspjeha upravo je nakit od plemenitih kovina – zlata i srebra. Njegova trajnost ostavlja poseban dojam.

U Virovitici zlatarne Radi prisutne su oko 25 godina. Obiteljska je to tradicija jer sve je počelo davne 1978. godine, a trenutno posluju u dvije poslovnice smještene na prepoznatljivoj lokaciji u neposrednoj blizini Gradske tržnice.

pavle radi 7

Ovog proljeća zlatarne Radi suvremeno su preuređene i opremljene. Na istim adresama, ali u novom zlatnom ruhu! Sklad zlatnih i svijetlih tonova, dizajn namještaja i urednost čine ambijent lijepim i ugodnim.

Tu možete pronaći bogat izbor nakita od zlata i srebra za krštenje, pričesti, krizme, vjenčanja, rođendane, godišnjice, diplome ili kao znak pažnje i zahvalnosti. U odabiru će vam pomoći ljubazno osoblje, jer dobro je odabrati nakit prema karakteru osobe koju darujete. Možete dati ugravirati datum ili riječ te nakit pretvoriti u osoban i unikatan poklon. Odabrani poklon bit će prigodno i lijepo upakiran.

pavle radi 4

U zlatarnama Radi nalazi se veliki izbor prstenja, ogrlica, privjesaka, narukvica, naušnica, ali i veliki izbor satova. Postoji komad nakita za svaki ukus, stil i budžet. Elegantno i otmjeno ovdje je dostupno. U zlatarnama Radi možete očistiti i popraviti oštećeni nakit ili promijeniti remenje na satu.

Dođite u zlatarne Radi i odaberite nešto lijepo za vaše najdraže. Učinite da vaše uspomene traju. (promo)

andrija radi 1

[g-gallery gid=”523560″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content