FOTO Omladinac iz Korije potopio Đurađ i potvrdio naslov, najboljeg strijelca Škvarića suigrači “okupali” šampanjcem

Na igralištu u Koriji danas (nedjelja) je odigrana utakmica 21. kola druge županijske nogometne lige Zapad između domaćeg Omladinca i Svetog Đurđa.

Domaćinu je ovo bila posljednja ovosezonska utakmica, dok će gosti iz Đurđa u posljednjem kolu sljedećeg vikenda ugostiti Podgorje. Domaćin je prije dva kola osigurao i matematički naslov prvaka, a današnja pobjeda bila je samo kruna jedne fantastične sezone u kojoj su upisali nevjerojatnih 58 bodova. Ostvarili su 19 pobjeda i samo jedan neriješen ishod te okončali sezonu bez poraza.

MG 2326

Gosti su danas stigli u desetkovanom sastavu bez Željka Pšihistala, Dalibora Ladovića, Luke Funka, Denisa Hudija i Jurice Kajića, a protiv ekipe koja nemilosrdno “melje” sve redom bilo je teško i očekivati nešto osim visokog poraza. To se upravo i dogodilo, domaćin je napunio mrežu gostiju s čak osam “komada”.

Muke po gostujuću momčad krenule su već na samom startu. Nakon povratne lopte Filipa Jeličića, loptu u vlastitu mrežu nespretnom reakcijom posprema Mladen Jergović. Do kraja prvog dijela domaći su postigli još tri zgoditka. Svakako treba istaknuti pogodak Drage Kozlingera, koji je jednu odbijenu loptu lijepo pospremio preko vratara Botića.

MG 2436

U nastavku smo vidjeli još četiri zgoditka domaće momčadi. Za Omladinac su danas poentirali po dva puta Tomislav Škvarić i Vedran Grubić, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Drago Kozlinger, Renato Giba i Filip Jeličić. Jedini pogodak u gostujućim redovima postigao je Tin Szabo iz slobodnog udarca.

Omladinac Korija – Sveti Đurađ 8:1

Nakon završetka utakmice uslijedila je mala svečanost. Domaćoj ekipi uručen je pehar za naslov prvaka, a napadaču Tomislavu Škvariću trofej za najboljeg strijelca lige. Iskusni Škvarić je ove sezone postigao čak 30 pogodaka, dok je njegov klupski suigrač Vedran Grubić upisao 26. Pehare je podijelio delegat na današnjoj utakmici, inače povjerenik za natjecanje mlađih dobnih kategorija Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Željko Moslavac.

-Sretan sam zbog osvojenog trofeja za najboljeg strijelca lige, ali ono što me više veseli je naravno naslov prvaka za koji je zaslužna cijela ekipa. Iz utakmice u utakmicu smo davali maksimum, a to je rezultiralo u većini utakmica visokim pobjedama. Uvijek na terenu dajem sve od sebe, uz vratara Jerbića i suigrača Švarbića najiskusniji sam i mislim da mlađi igrači mogu puno naučiti od mene. Jednostavno volim nogomet, volim pobjeđivati i nikad se ne predajem, na svakoj utakmici dajem 100 posto od sebe, a tako će biti i sljedeće sezone u prvoj županijskoj ligi, u kojoj, vjerujem da možemo napraviti puno, ali s maksimalnim angažmanom u svakoj utakmici – izjavio je Tomislav Škvarić.

MG 2428

Presretan je nakon pobjede bio i Zdravko Varga, domaći igrač koji je uz klub bio i kad nisu “cvjetale ruže”.

-Naslov prvaka osvojili smo suvereno, ova ekipa je pokazala da može puno i velika želja nam je naravno odlazak u viši rang natjecanja, prvu županijsku ligu gdje bi vjerujem, uz još koje pojačanje definitivno bili u samom vrhu – izjavio je Varga.

Nakon podjele pehara domaći nogometaši “okupali” su šampanjcem svog najboljeg strijelca Škvarića, a vjerujemo da će fešta u Koriji potrajati do dugo u noć.

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”530186″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content