NEZABORAVNO ISKUSTVO NA ČEKANJU Let balonom iznad Papuka ponovno odgođen

Ponovno je odgođen vezani let balonom na vrući zrak u Park šumi Jankovac. Let se trebao održati u nedjelju, 12. svibnja, no zbog najave lošeg vremena prisiljeni su ga odgoditi.

– Dragi naši zaljubljenici u Papuk, nažalost opet imamo loše vijesti. Iako smo uložili veliki trud da vam se u rekordnom roku iskupimo zbog prethodne odgode vezanoga leta balonom na vrući zrak, vrijeme ponovo nije na našoj strani. Još prošlog tjedna, 12. svibanj obećavao je sunčano vrijeme, idilično za našu željno iščekivanu manifestaciju, no najnovije prognoze najavljuju kišu cijeli vikend – poručuju iz PP Papuk te ističu da je balon letjelica na koju vremenski uvjeti imaju najveći utjecaj, tako da ne može letjeti u slučaju padalina, pojačanog vjetra i guste magle, stoga su prisiljeni let odgoditi do neke nove prigode.

Obavještavaju i sve koji su priliku za promotivni vezani let dobili preko nagradnih igara, bilo preko radio postaja ili njihove facebook stranice, svoju nagradu moći će iskoristiti na sljedećem letu. O točnom terminu naknadno će obavijestiti.

– U iščekivanju lijepog vremena i u nadi da nam previše ne zamjerate zbog nastale situacije, ispričavamo se svim posjetiteljima, partnerima i medijima koji su željeli uživati u nesvakidašnjim prizorima s Papuka. Molimo vas da pratite naše informacije o sljedećem vezanom letu, a djelatnici Parka prirode Papuk dat će sve od sebe da vam omoguće ovo nezaboravno iskustvo čim nam vrijeme dopusti – poručuju. (www.icv.hr, žđl)