Miljevačka Mladost slomila zdenačku Slogu i ostala na vrhu 1. ŽNL, Podravac u Sopju doživio peti uzastopni poraz

Na terenima županijskih prvoligaša proteklog je vikenda odigrano 5. prvenstveno kolo.

Uzbudljiva i efikasna utakmica odigrana je u Miljevcima između domaće Mladosti i Sloge iz Zdenaca. Gosti su poveli u 3. minuti pogotkom Mihaela Nikolića. U idućih šesnaest minuta Marko Nemeth s dva svoja pogotka preokrenuo je rezultat u korist domaće momčadi. Dvije minute prije odlaska na odmor na 3:1 povećao je Alen Keler. Isti igrač povećao je na 4:1 u 64. minuti iz kaznenog udarca. Dvije minute kasnije iskusni Danijel Ciglar smanjio je na 4:2. Do kraja utakmice svaka momčad postiga je još po jedan pogodak. Za domaće strijelac je bio Hrvoje Ibričić u 71. minuti, a za goste Mario Duspara u 79. minuti iz kaznenog udarca. Ovom pobjedom miljevačka Mladost ostaje i dalje na prvoj poziciji sa stopostotnim učinkom.

Mladost Miljevci – Sloga Zdenci 5:3
Igrač utakmice: Marko Nemeth

Nakon prošlonedjeljnog poraza na svom terenu od Bratstva iz Gornjeg Bazja, čačinačka Mladost se vratila navici pobjeđivanja. Na gostovanju u Sladojevcima bila je bolja od domaće Slavonije. Goste je u prednost doveo Matko Čilag u 4. minuti. U 84. minuti Ivan Buneta nije iskoristio kazneni udarac za goste. Domaći vratar Tomislav Kizivat bio je uspješniji. Konačni rezultat je postavio svojim zgoditkom Ivan Ugarković dvije minute prije kraja utakmice.

-U nedjelju na svom terenu igramo s vodećom Mladosti iz Miljevaca. Nećemo biti kompletni, ali ćemo pokušati doći do tri boda – najavio je derbi trener Mladosti iz Čačinaca Nikica Hat.

Slavonija Sladojevci – Mladost Čačinci 0:2
Igrač utakmice: Matko Čilag

Podravac iz Sopja i nakon pet kola nema osvojen niti jedan bod. Ovog puta bodove sa stadiona Luka odnijela je Mladost 1930. iz Čađavice. Prva dva zgoditka za goste postigao je Mario Kovač u 40. i 54. minuti. Gostujuću pobjedu su potvrdili Antonio Martinčević u 62. i Renato Kučera u 88. minuti.

Podravac Sopje – Mladost 1930. Čađavica 0:4
Igrač utakmice: Mario Kovač

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content