SUHOPOLJSKI GROFOVI SRUŠILI TOMISLAV U DRNJU Ivan Ibriks s dva brza pogotka ugasio sve nade domaćih navijača

Nakon dva početna poraza, novak u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, momčad Suhopolja gostovala je kod Tomislava u Drnju, koji je također nova ekipa u ligi te je natjecanje počeo s dva gostujuća poraza.

U obostrano otvorenoj igri svaka momčad je imala svoje prigode. U nekoliko navrata pogođen je i okvir gola. Nakon 20 minuta igre najiskusniji gostujući igrač Ivan Ibriks dva puta je pogodio mrežu. Prvi puta u 22. minuti, a drugi puta u 28. minuti. Tako se na odmor otišlo s gostujućom prednošću 2:0.

Rezultat se nije mijenjao do posljednjih deset minuta. U 80. minuti na 3:0 je povećao Tomislav Filipović, a četvrti pogodak za goste je postigao Toni Hudoletnjak u 85. minuti.

– Vratilo nam se propušteno iz prvog kola, kada smo gostovali u Garešnici. Ovog puta iskoristili smo svoje šanse i došli na kraju do uvjerljive pobjede. Domaća momčad nije bila bezazlena, ali smo imali više sportske umješnosti i sreće. Slijedi nam još jedno gostovanje. Putujemo kod Tehnike Koprivnice. U toj utakmici igrat ćemo bez Marka Sertića i Benjamina Kasuna, koji su zaradili tri žuta kartona, pa nemaju pravo nastupa. Nećemo se predati unaprijed. Ići ćemo odigrati čvrsto i pokušati iznenaditi kvalitetnu domaću momčad – rekao je suhopoljski trener-igrač Tomislav Filipović.

Tomislav Drnje – Suhopolje 0:4
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content