ZAVRŠEN LJETNI ORATORIJ Prigodnim programom mladi se oprostili od zajedničkog druženja i najavili dolazak sljedeće godine

Svetom misom i zabavnim programom u petak, 30. kolovoza, u crkvi sv. Leopolda Mandića u Taborištu obilježen je završetak ljetnog oratorija. Okupljenima su polaznici oratorija kao i njihovi animatori kroz kreativne sadržaje pokazali čime su se to bavili cijelo ljeto. Bilo je tu pjesme, plesa, igrokaza, čitanja literarnih radova, ali i izlaganja onih ručnih koje su izradila djeca. Osmijesi na licima djece i pozitivna atmosfera svjedočili su o tome koliko ljetni oratorij znači mladima te koliko se već sada vesele idućem.

Zadovoljstvo i sreću nije krio ni Mihael Grgurić, idejni začetnik ljetnog oratorija.

– Nemam riječi – s osmijehom na licu rekao je Mihael na pitanje kakvi su dojmovi sada nakon završne priredbe. – Predivno je bilo, jako smo ponosni i Bogu hvala, bez njega ničega ovog ne bi bilo – zaključio je.

IMG 2984 Custom

Sami polaznici su iznenadili svoje mlade animatore kada su im, kako bi im pokazali koliko je njima značilo vrijeme provedeno na oratoriju, prezentirali plakat koji su sami izradili, a na kojemu su bile fotografije i osobne poruke.

Nakon uspješne priredbe, svi okupljeni nastavili su druženje u pastoralnoj dvorani uz torte i kolače. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”548095″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content