ZAVRŠEN LJETNI ORATORIJ Prigodnim programom mladi se oprostili od zajedničkog druženja i najavili dolazak sljedeće godine

Svetom misom i zabavnim programom u petak, 30. kolovoza, u crkvi sv. Leopolda Mandića u Taborištu obilježen je završetak ljetnog oratorija. Okupljenima su polaznici oratorija kao i njihovi animatori kroz kreativne sadržaje pokazali čime su se to bavili cijelo ljeto. Bilo je tu pjesme, plesa, igrokaza, čitanja literarnih radova, ali i izlaganja onih ručnih koje su izradila djeca. Osmijesi na licima djece i pozitivna atmosfera svjedočili su o tome koliko ljetni oratorij znači mladima te koliko se već sada vesele idućem.

Zadovoljstvo i sreću nije krio ni Mihael Grgurić, idejni začetnik ljetnog oratorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

– Nemam riječi – s osmijehom na licu rekao je Mihael na pitanje kakvi su dojmovi sada nakon završne priredbe. – Predivno je bilo, jako smo ponosni i Bogu hvala, bez njega ničega ovog ne bi bilo – zaključio je.

Sami polaznici su iznenadili svoje mlade animatore kada su im, kako bi im pokazali koliko je njima značilo vrijeme provedeno na oratoriju, prezentirali plakat koji su sami izradili, a na kojemu su bile fotografije i osobne poruke.

Nakon uspješne priredbe, svi okupljeni nastavili su druženje u pastoralnoj dvorani uz torte i kolače. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”548095″]