Učenici Katoličke osnovne škole malim znakom pažnje uljepšali predblagdansko vrijeme korisnicima Doma za odrasle osobe Borova

Učenici četvrtog i petoga razreda Katoličke osnovne škole iz Virovitice s učiteljicama Marinom Mađarević i Violetom Drvenkar odlučili su predano i malim koracima mijenjati svijet nabolje pa su, potaknuti tekstom „Polja milosrđa“ Ivane Brlić-Mažuranić, odlučili darovati vrijeme jedni drugima, ali i korisnicima Doma za odrasle osobe Borova. „Istina je da je svaka zemlja blagoslovljena koju dobar čovjek gazi“, pročitali su petaši u svojim čitankama pa su zajedno sa svojim mlađim prijateljima odlučili zasijati vlastita polja dobrote onako kako najbolje znaju – crtežima i riječima.

Učenici su osmislili i ispisali čestitke za svakog pojedinog korisnika Doma u Borovi, s nadom da će im na ovaj način uljepšati predbožićno i božićno vrijeme. Da je to zaista tako bilo, dokazuju njihovi osmijesi nakon što su im čestitke danas (srijeda) podijeljene.

– Korisnici i djelatnici Doma za odrasle osobe Borova zahvaljuju učenicima Katoličke osnovne škole Virovitica na ovoj predivnoj gesti i šalju tople zagrljaje u ove nadolazeće blagdanske dane – poručili su iz Doma. (www.icv.hr, Dom za odrasle osobe Borova)

20191211 095645

[g-gallery gid=”568509″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content