3. HNL SJEVER Virovitica pokazala zube Varteksu i doživjela minimalni poraz na vrućem gostovanju u Varaždinu

Na gostovanju u Varaždinu, u 16. kolu 3. lige Sjever nogometaši Virovitice doživjeli su minimalni poraz 2:1 od Varteksa.

Virovitički narančasti su odigrali utakmicu u kojoj su dominirali i zaslužili najmanje bod, ako ne i sva tri. Propustili su niz odličnih prilika: “jedan na jedan”, pogođena vratnica… Domaća momčad je svoje šanse iskoristila i došla do sva tri boda. “Bumbare” je u prednost doveo najbolji strijelac lige, iskusni veznjak Tihomir Šoštarić u 18 minuti. S rezultatom 1:0 se otišlo na odmor.

Na početku drugog dijela trener Virovitice u igru uvodi Luku Čubelića koji je svojim zgoditkom u 71. minuti poravnao rezultat. Sedam minuta kasnije Roberto Skoliber svojim pogotkom postavlja konačnih 2:1 za domaću momčad.

-Svaki objektivan kibic može potvrditi da smo svojom igrom zaslužili pozitivan rezultat. Nažalost bili smo neefikasni u napadu, a domaćin je naše pogreške i materijalizirao. U našim redovima bolji od ostalih je bio Krešimir Crvenka – zaključio je trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Utakmica je imala poseban štih s navijačke strane, jer su domaći navijači White Stonesi s dvije bakljade u 31. i 57. minuti obježili svoj 30. rođendan.

Varteks – Virovitica 2:1
Najbolji u redovima Virovitice: Krešimir Crvenka

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content