Zlatko Božić novi predsjednik, a Dario Košorog novi zapovjednik DVD-a Četekovac

Dobrovoljno vatrogasno društvo Četekovac održalo je u subotu 87. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je bila i izborna. Na početku skupštine, predsjednik Društva Dario Košorog pozdravio je sve nazočne vatrogasce, a posebno goste iz okolnih DVD-a. Na skupštini su nazočili tajnik VZ VPŽ Domagoj Majstorović, DVD Bušetina, DVD Suhopolje, DVD Orahovica, te zamjenik načelnika općine Mikleuš Dalibor Lipovac.

Nakon usvajanja dnevnog reda, podnesen je izvještaj o radu u proteklom razdoblju te financijski izvještaj za isto, koji su jednoglasno usvojeni. Po podnošenju izvještaja, izabran je novi predsjednik DVD-a Četekovac Zlatko Božić, te novi zapovjednik Dario Košorog koji je dugo obnašao dužnost predsjednika Društva. Uslijedilo je podnošanje plana rada za 2020. godinu, kao i financijski plan za to razdoblje, oba su jednoglasno usvojena.

Na skupštini su uručena i priznanja. Tako je plaketu VZ VPŽ dobio Darko Nago za pomoć pri nabavci vatrogasnog vozila iz Aistrije te je proglašen počasnim članom DVD-a Četekovac. Zahvalnice za rad i razvoj četekovačkog vatrogastva dobili su Općina Mikleuš, Darko Nago, Florijan Nago, Leonard Marušić, zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus i LU Zec Čatekovac. Također, dodijeljeno je 20 iskaznica za operativne vatrogasce i jedno uvjerenje o osposobljenosti za zvanje vatrogasac.

Tajnik VZ VPŽ Domagoj Majstorović predao je DVD-u Četekovac donaciju od 8 kaciga za intervencije, te naglasio da će im uskoro stići još 12.

Na kraju skupštine, zamjenik načelnika Općine Mikleuš Dalibor Lipovac pohvalio je dosadašnji rad četekovačkog DVD-a, naglasivši da će Općina Mikleuš i dalje pomagat rad Društva, te je rekao da se i nadalje nada dobroj suradnji za dobrobit vatrogastva i svih mještana općine Mikleuš. (ww.icv.hr, ADF; Fotografije DVD Četekovac)

[g-gallery gid=”582966″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content