Muškarac kojeg se istražuje za pedofiliju i njegov sin napali policijske službenike koji su došli obaviti pretragu kuće

U kratkom vremenu na našem su se području pojavila dva slučaja pedofilije, odnosno na društvenim mrežama raskrinkana su dva muškarca koja su putem tih istih društvenih mreža mamili maloljetnice. Dok je nad onim s pitomačkog područja završena istraga, nad muškarcom sa šireg slatinskog područja istraga još uvijek traje.

– Policijska uprava virovitičko-podravska provodi kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćena jedna muška osoba s područja naše policijske uprave. Radi se o kaznenim djelima iz područja spolnog zlostavljanja i iskorištavanje djece – kažu iz PU virovitičko-podravske.

Kako doznajemo, prilikom pretrage kuće, muškarac i njegov sin napali su policijske službenike. Događaj su nam potvrdili iz policije.

– Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja od strane dvije muške osobe došlo je do napada na policijske službenike, kojom prilikom su prema istima uporabljena sredstva prisile tjelesna snaga i sredstva za vezivanje. Protiv navedenih su podnesene kaznene prijave zbog kaznenog djela iz čl. 315 KZ-a Napad na službenu osobu – stoji u odgovoru iz PU.

Obojica su pušteni da se brane sa slobode.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content