FOTO 3. Memorijalni nogometni turnir “Hrgović –Rudanović”: Bilogora ’91 obranila prošlogodišnji naslov

Kiša, koja je neumorno padala se ipak smilovala nogometašima i organizatorima te je neposredno prije početka 3. Memorijalnog nogometnog turnira “Hrgović –Rudanović” stala, pa su utakmice odigrane po odličnom vremenu.

Turnir su otvorili Rezovac i Slatina. Gosti iz Slatine susret su otvorili stalnim pritiskom oko domaćih vrata, ali je rezovački čuvar mreže Robert Bunjevac bio 15. minuta nesavladiv. U 16. minuti Domagoj Jendrašić pronalazi put do nezaštićenog dijela vrata i dovodi Slatinu u prednost 1:0. Domaća momčad preuzima niti igre u svoje ruke i polako se veći dio igre prenosi pred gostujuća vrata. U 50. minuti Silvijo Buzuk majstorskim udarcem poravnava rezultat na 1:1. Kraj utakmice spriječio je domaću momčad da preokrene rezultat u svoju korist. Slatina je imala puno više udaraca na gol, ali je domaći vratar odlično branio, dok su Rezovčani svoju najbolju priliku uspješno iskoristili.

IMG 2700 Custom

Kako bi se dobio pobjednik prišlo se izvođenju jedanaesteraca u čemu su Slatinčani bili uspješniji i došli do ukupne pobjede 4:2 i plasmana u finale.

U drugoj utakmici Bilogora ’91 imala je više loptu u nogama, ali bez konkretne završnice. Tek dvije minute prije kraja igrači Bilogore uspjeli su svladati iskusnog vratara Mladosti iz Molvi i doći do minimalne pobjede 1:0. Nogometaši iz Molvi su mogu žaliti, jer su propustili dvije lijepe prilike za zgoditak i plasman u finale.

IMG 2790 Custom

Utakmica za treće mjesto, na zamolbu momčadi iz Molvi, igrala se samo 30 minuta. Rezovac je dominirao i došao do minimalne pobjede 1:0. Mateo Tomić iskoristio je kratku zbunjenost obrane Mladosti i svojim pogotkom donio domaćima vrijednu pobjedu.

Prvi dio finala između Bilogore ’91 i Slatine protekao je bez zgoditaka. Početkom nastavka lijepim zgoditkom Bilogora je povela 1:0. Slatinčani su krenuli na sve ili ništa. U 50. minuti zbog prekršaja igrača Bilogore dosuđen je kazneni udarac za Slatinu, koji je Domagoj Jendrašić uspješno realizirao i poravnao rezultat na 1:1. Pet minuta kasnije dosuđen je kazneni udarac za Bilogoru, koji je također uspješno realiziran te je momčad iz Grubišnog Polja rezultatom 2:1 obranila prošlogodišnji naslov.

IMG 2763 Custom

Za najboljeg vratara proglašen je Robert Bunjevac iz Rezovca, a za najboljeg igrača Ante Pavličević iz pobjedničke momčadi Bilogore ’91. S dva postignuta zgoditka najbolji strijelac bio je prvotimac Slatine Domagoj Jendrašić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598818″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content