FOTO Graničar Bušetina s remijem i dvije pobjede osvojila naslov 5. Memorijalnog turnira “Prvi trener Stjepan Razum” u Borovi

Na nogometnom igralištu Poljice u Borovi odigran je 5. Memorijalni turnir “Prvi trener Stjepan Razum”. Na turniru su sudjelovale tri momčadi koje igraju u 1. županijskoj nogometnoj ligi: Gradina, Graničar Bušetina i domaća Borova.

Prvo je odigran liga sustav u kojem su momčadi međusobno odigrale utakmice, a nakon toga dvije najbolje momčadi su razigravale za prvo mjesto. Prije početka turnira predstavnici klubova sudionika položili su vijenac i upalili lampione na posljednje počivalište Stjepana Razuma.

Borova 2 Custom

U prvoj utakmici domaća Borova je dva puta imala prednost u susretu s Graničar Bušetinom (1:0 i 2:1), ali na kraju je susret završio bez pobjednika 2:2.

U drugoj utakmici momčad Borove u ogledu s Gradinom vodila je 1:0, ali su gosti uspjeli preokrenuti rezultat i doći na kraju do pobjede 3:1.

U trećem meču početno je Gradina imala nekoliko lijepih prilika za zgoditak, koje nije iskoristila. Kasnije igru u svoje ruke preuzimaju igrači Graničar Bušetine, postižu zgoditak i dolaze do minimalne pobjede 1:0.

IMG 1457 Custom

Kako bi se dvije momčadi, koje su se plasirale u finale odmorile, odigrana je revijalna utakmica domaće selekcije U-11 i i njihovih roditelja. Mali nogometaši su bili puno uspješniji ukupnim rezultatom 13:1.

Tri utakmice zaredom očito su bile preveliki napor za Gradinu, jer u finalnom ogledu Graničar Bušetina je pobijedila 3:0. Gledatelji su mogli vidjeti zanimljiv i kvalitetan nogomet, iako se mora uzeti u obzir da niti jedna momčad nije nastupila u kompletnom sastavu.

Borova 1 Custom

Pehare je uručio sin pokojnog trenera Stjepana Razuma, Danijel Razum, a sam turnir je protekao u najboljem redu uz vrlo dobru zabavu, ali i pridržavanje svih epidemioloških mjera.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”597539″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content