FOTO U Prugovcu odigran dvodnevni nogometni turnir: Pitomača druga, Antonio Babec najbolji strijelac, Hrvoje Zdelar najbolji vratar

Nogometaši Pitomače, članovi 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica sudjelovali su na dvodnevnom turniru u Prugovcu.

Prvog dana igrale su se utakmice po skupinama. Pitomača je bez većih problema svladala dva svoja protivnika. Prvo su pobijedili Kalinovac, člana 1. županijske lige Koprivničko-križevačke županije rezultatom 6:0. Četiri zgoditka postigao je Antonio Babec, a po jednog Patrik Babić i Karlo Jakupec.

U drugoj utakmici Pitomača je bilo još uvjerljivija. Svladala je Bušpan iz Kozarevca, člana 4. županijske lige Koprivničko–križevačke županije sa 7:0. U toj utakmici Babec je postigao tri, Karlo Jakupec dva, a Mihael Zorić i Dean Klemen po jedan zgoditak.

IMG 4342

Drugog dana igrale su se utakmice za poredak. U polufinalu Pitomača je bila bolja od Ferdinandovca. Pobijedila je 3:0. Strijelci su bili Antonio Babec, Dean Klemen i Karlo Jakupec.

U finalu su pitomački nogometaši igrali s Mladosti iz Kloštra Podravskog. Pitomačani su poveli pogotkom Antonija Babeca, ali su do kraja Kloštrani preokrenuli rezultat i došli do pobjede 2:1.

IMG 4445

Uz pehar za drugo mjesto nogometaši Pitomače osvojili su i dva pojedinačna priznanja. Antonio Babec bio je, s devet zgoditaka, najbolji strijelac, a Hrvoje Zdelar je proglašen za najboljeg vratara.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”598248″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content