NAGRADNA IGRA NIBA TOURSA Osvojite savršeno ljetovanje u Hotelu Barba – Starigrad Paklenica

Ljeto nam se vratilo, špica sezone se opasno približava, a ti još nemaš ideju gdje na ljetovanje? Ne brini, Turistička agencija Niba Tours i Hotel Barba imaju ponudu za ljetovanje koja se ne smije propustiti!

Jednom paru nude ljetovanje u Hotelu Barba – Starigrad Paklenica, sa smještajem u dvokrevetnoj sobi, doručak, večeru i to u top terminu od 19. do 26. srpnja po cijeni od 5.600 kuna. Ali tu ponudi nije kraj, ono što Vam poklanjaju je ta ista usluga za još dvije osobe u istom periodu potpuno besplatno. To znači da četiri osobe imaju priliku ljetovati u Hotelu Barba za svega 5.600 kuna uz plaćanje na osam rata!

NAGRADNA IGRA

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje koje glasi: koliko soba ima hotel Barba? Svoje odgovore pišite ispod objave uz označavanje prijatelja s kojima bi podijelio/la ovo ljetovanje. Nije na odmet i lajkati facebook stranice Niba Toursa i Hotela Barba. Požurite s lajkanjem, označavanjem prijatelja i traženjem točnog odgovora, jer dobitnike izvlačimo već danas u 16 sati.

cAMgDo

Starigrad Paklenica zadivljuje svojim jedinstvenim spojem mirnoće Jadrana i divljine Velebita čiji se najljepši dio, Nacionalni park Paklenica, nalazi upravo ovdje.

Nacionalni park Paklenica penjački je centar Hrvatske i omiljeno odredište penjača iz Europe i svijeta. Tu je i više od 150 kilometara pješačko-planinarskih staza, od laganijih edukacijskih do onih koji vode na najviše vrhove planine Velebit. I ljubitelji traila, trekkinga i brdskog biciklizma uživat će u impresivnim pejzažima.

Screenshot 28 768x432 1

Hotel Barba (**) udaljen je samo desetak kilometara od izlaza s autoceste A1 (Zagreb- Split). Hotel raspolaže sa besplatnim ograđenim parkingom, restoranom, pristupom sunčalištu na krovu hotela, besplatnim pristupom internetu u svim prostorijama objekta, LCD TV-om i klima uređajem u svakoj sobi.

Hotel posjeduje i vlastitu plažu udaljenu samo 40 metara od objekta, 300 metara dijeli ga od centra mjesta i 350 metara od velikog hotelskog kompleksa Alan. Jedna od najljepših plaža sjevernog Jadrana – plaža Jaz nalazi se 1600 metara od objekta, a ulaz u Nacionalni park Paklenica udaljen je svega 2200 metara.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content