Kino Slatina ponovno otvara svoja vrata: Ovog tjedna pogledajte “Crvencipelicu i 7 patuljaka” i “Tenet”

Nakon kratke ljetne stanke Kino Slatina ponovno otvara svoja vrata. Nove kinohitove pogledajte ovog tjedna u četvrtak, subotu i nedjelju. Rad će biti organiziran uz poštivanje epidemioloških mjera.

Crvencipelica i 7 patuljaka

animirani, sink.

27., 29. i 30.8. u 18 sati, 20,00 kn

SADRŽAJ FILMA:
Crvena jahačica želi ostati vjerna sebi, ali na njenom bajkovitom otoku sve se vrti oko izgleda, pa je zaista teško ne željeti biti poput drugih. U potrazi za izgubljenim ocem, ona uči ne samo da prihvati sebe, već i da slavi ono što je čini posebnom. Za to vrijeme sedam se prinčeva magično pretvorilo u patuljke. Potreban im je poljubac lijepe žene da bi preokrenuli čaroliju. Ali taj zadatak uopće neće biti lak. Kako se njihovi putovi presijecaju, svaki od njih će morati otkriti pravo značenje

Tenet

akcija, triler

27., 29. i 30.8. u 20.30 sati, 25,00 kn

SADRŽAJ FILMA:
John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog, ali ikoničnog naziva “Tenet”. Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i bori se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće se kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže kroz misiju koja će se odvijati u nečemu što je izvan stvarnog vremena. Inverzija. To nije putovanje kroz vrijeme.

(Kino Slatina)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content