1. ŽNL Čačinčani protutnjali kroz Gradinu, Omladinac iznenadio Rezovčane na Laništu

Tek nakon pet kola nogometaši Omladinca iz Korije su došli do prve prvenstvene pobjede. Pobijedili su Rezovac na njegovom Laništu 3:2.

U 12. minuti goste iz Korije u prednost je doveo Filip Jeličić. Na 2:0 je povećao Vedran Grubić u 20. minuti, a na 3:0 Marko Korenički u 40. minuti. U 43. minuti iz igre je isključen domaći igrač Silvijo Buzuk zbog vrijeđanja sutkinje Mihaele Brdarić.

Nakon odmora domaća momčad kreće na sve ili ništa. U 56. minuti Ivan Krznarić smanjuje na 3:1. Vedran Grubić je morao napustiti igru u 75. minuti zbog drugog žutog kartona.

Šest minuta prije kraja Darijo Kovačević postiže drugi zgoditak za domaću momčad iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

U domaćim redovima nakon utakmice nisu bili zadovoljni s nekoliko sudačkih odluka.

Rezovac – Omladinac Korija 2:3
Igrač utakmice: Filip Jeličić


Na samom početku utakmice u Ćeralijama domaća momčad je u 5. minuti povela zgoditkom Ivana Čovića u ogledu s Podravcem iz Sopja. Favorizirani gosti su uspjeli izjednačiti tek u posljednjim trenucima susreta kada je mrežu domaćeg vratara Mateja Grgurića pogodio iskusni napadački vuk Zdenko Lončarek.

Ćeralije – Podravac Sopje 1:1
Igrač utakmice: Ivan Čović


Do svoje prve prvenstvene pobjede u ovogodišnjem prvenstvu Voćin je došao na gostovanju kod Mladosti u Miljevcima. Ključni trenutak se zbio u 72. minuti kada je iskusni Ivica Gusić postigao pobjednički zgoditak.

Mladost Miljevci – Voćin 0:1
Igrač utakmice: Ivica Gusić


Nakon poraza u prvom kolu na gostovanju u Zdencima, nogometaši Mladosti iz Čačinaca su nanizali četiri pobjede. Do četvrte pobjede su došli na gostovanju u Gradini, gdje su svladali istoimenog domaćina 3:1.

U prvom dijelu gosti iz Čačinaca stvorili su prednost od tri zgoditka. Prvi zgoditak je postigao Luka Dragosavac u 16. minuti. Na 2:0 je povećao Ivan Mužar u 21. minuti iz kaznenog udarca. Prvi dio je zaključio svojim pogotkom Dario Petrović u 45. minuti.

U drugom dijelu gosti su malo stali, a domaća momčad se razbudila te je uspjela smanjiti na 3:1 zgoditkom svog najboljeg napadača Zvonimira Juhasa. Do kraja je Gradina mogla postići još koji pogodak, ali nije bilo koncentracije u ključnim trenucima.

Gradina – Mladost Čačinci 1:3
Igrač utakmice: Vlado Maršić


Do jučer drugoplasirana momčad lige Sloga iz Zdenaca gostovala je u Mikleušu. Prvi dio je završio bez pogodaka. Domaća momčad je povela u 57. minuti pogotkom svog najboljeg strijelca Josipa Jančića. Za goste je poravnao Danijel Zebec u 73. minuti, što je bio i konačni rezultat utakmice. Ovim remijem Sloga je izgubila korak s vodećom Graničar Bušetinom.

Mikleuš – Sloga Zdenci 1:1
Igrač utakmice: Josip Jančić


U Sladojevcima domaća Slavonija je povela već u prvoj minuti zgoditkom Matea Jerešića iz kaznenog udarca. Samo dvije minute kasnije bilo je 1:1. Izjednačujući pogodak za Dinamo iz Četekovca postigao je Matej Dorinka.

U drugom dijelu Mateo Jerešić je s još dva svoja pogotka riješio pitanje pobjednika. Prvog je postigao u 49. minuti, a drugog u 81. minuti.

Gostujući igrač Ivica Potočki igru je morao napustiti u 90. minuti zbog drugog žutog kartona.

Slavonija Sladojevci – Dinamo Četekovac 3:1
Igrač utakmice: Mateo Jerešić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content