VIDEO Vatra predstavila novi budući glazbeni hit “Carstvo sunca”

Nakon pjesme „Sva naša ljeta“ koja već mjesecima ne silazi s popisa „top 10“ najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru, grupa Vatra jučer je predstavila novi budući glazbeni hit. „Carstvo sunca“ novi je singl koji je premijerno predstavljen u video i audio izdanju.
Iako su im brojni koncerti otkazani u ovo vrijeme socijalnog distanciranja i brojnih epidemioloških mjera koje su na snazi zbog pandemije koronavirusa, dečki iz Vatre nisu mirovali. Marljivo su radili i rade na novim pjesmama koje će se naći na novom albumu koji je u nastanku.

Autor pjesme „Carstvo sunca“ je frontmen Ivan Dečak, za aranžman i ovoga se puta pobrinuo cijeli bend, a za produkciju je bio zadužen Pavle Miholjević koji zajedno s Jurom Ferinom potpisuje i mix i master. Spot za pjesmu potpisuje talentirani Riječanin Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a sniman je u Rijeci, u njegovom studiju te na parkiralištu Tower Centra i u pothodniku na glavnoj tržnici. Jedna od glavnih uloga pripala je lijepoj plesačici Eni Milin, a za outfit benda pobrinula se dizajnerica Martina Herak.

Kako je napomenuo autor pjesme Ivan Dečak, pjesma govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji.
– Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate – rekao je Dečak.

Predstavljanje nove pjesme i spota odličan su uvod i najava za 25. rujna kada bi Vatra napokon trebala ponovno uživo zasvirati i to u zagrebačkom klubu Boogaloo. Pjesmu možete poslušati u radijskom eteru ICV radija, a spot pogledati na našem portalu www.icv.hr. (www.icv.hr, rtk, Foto: Filip Gržinčić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content