1234 Virovitica i Dalmatinka bez bodova u susret 4. kola: Lavicama pod hitno treba pobjeda za bijeg sa začelja

Ovog vikenda odigrava se 4. kolo 1. hrvatske rukometne lige za žene, u kojem ŽRK 1234 Virovitica igra u gostima kod RK Dalmatinke. Utakmica se odigrava u subotu, 24. listopada u Pločama s početkom u 19 sati.

Dosadašnji tijek lige nije bio povoljan za virovitičke Lavice, ali borbenost i upornost još su prisutni. Vjerujemo da će, unatoč mladosti i neiskustvu, ekipa dati sve od sebe i pokazati da zaslužuje nešto višu poziciju na ljestvici.

Obje ekipe trenutno su bez bodova i imaju velika očekivanja od ove utakmice. Sam susret, uz dozvolu lokalnog stožera civilne zaštite, odigrava se pred gledateljima.

-Još jedno u nizu dalekih i teških putovanja. Čeka nas motiviran protivnik koji će sve pokušati da nam vrati za uzimanje bodova iz prošle sezone. Moramo bit koncentrirani i spremni na sve zamke koje će nam domaćin postavit, da bi osvojili bodove u svojoj dvorani. Na nama je da uđemo u utakmicu mirne glave i pokušamo održavati rezultatski egal koliko god je moguće i naravno pokušati prelomiti utakmicu u našu korist. Put i gostovanje su samo po sebi zahtjevni, ali nadam se da ćemo izvući maksimalno povoljan rezultat za nas – najavio je utakmicu trener 1234 Virovitice Vladimir Gašparac.

(www.icv.hr, ŽRK 1234 Virovitica, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content