4. LIGA BJ-KC-VT Za Grofove jedna od onih “biti ili ne biti” utakmica: Pobjedom nad Daruvarom oplemeniti bodove iz Koprivnice

Prošle nedjelje nogometaši Suhopolja su s desetkovanim sastavom otputovali na gostovanje u Koprivnicu, gdje su usprkos svim teškoćama u susret ušli puni samopouzdanja i osvojili tri boda.

U subotu, 7. studenog u 14 sati utakmicama 13. kola nastavlja se natjecanje 4. lige BJ-KC-VT. Suhopolje na svom stadionu Park dočekuje Daruvar, momčad koja je u prošlom kolu poražena na svom terenu od Pitomače 3:0.

– Pobjeda u Koprivnici će izgubiti na važnosti, ako u subotu na svom terenu ne pobijedimo Daruvar – utakmicu je najavio trener–igrač Suhopolja Tomislav Filipović.

U momčadi nema suspendiranih igrača zbog kartona, ali trener Filipović će i dalje imati problema u sastavljanju početne postave zbog brojnih ozljeda. U redovima suhopoljskih žuto–zelenih se puno ne žale. Navikli su već ove sezone, da kada je najteže, oni igraju najbolje i za njih na terenu nema favorita. U svaku utakmicu ulaze s istim ciljem – da pobjede.

Zbog epidemioloških razloga utakmica se igra bez nazočnosti gledatelja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content