FOTO Na nogometnom stadionu u Pitomači – popularnom Gmanju postavljen teren s umjetnom travom

Ovog ljeta počeli su veliki radovi na nogometnom stadionu u Pitomači, popularnom Gmanju.

Uređen je i “pomaknut” glavni teren. Natkrivena je tribina za gledatelje, koja je također uređena te su na njoj postavljene nove sjedalice. Uz klupsku zgradu prije dva mjeseca počela je priprema za postavljanje igrališta s umjetnom travom. U posljednjih četrnaest dana postavljen je teren s umjetnom travom veličine 40 x 60 metara.

DJI 0822

Sve pripremne radove financirala je Općina Pitomača, dok je teren s umjetnom travom riješio Županijski nogometni savez Virovitičko–podravske županije kroz program Hrvatskog nogometnog saveza izgradnje 105 terena s umjetnom travom na cijelom području Republike Hrvatske. U sklopu tog programa predviđeno je još pet terena s umjetnom travom u našoj županiji: u Orahovici, Voćinu, Gradini, Suhopolju i Virovitici.

DJI 0816

Idućeg tjedna kreće uređenje fasade i postavljanje nove stolarije na klupskoj zgradi, a završetkom jesenskog dijela nogometne sezone u planu je unutrašnje uređenje svlačionica i ostatka klupske zgrade, pa će Nogometni klub “Pitomača” svoj stoti rođendan dočekati u potpuno obnovljenim prostorijama.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”611643″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content