Igrači s područja VPŽ dominirali terenom: U Đurđevcu održana selekcija nogometaša rođenih 2007. godine

Nogometno središte Sjever, u sklopu svog selektivnog programa, u Đurđevcu je organiziralo selekciju za igrače rođene 2007. godine.

S područja Virovitičko–podravske županije na završnu selekciju su pozvani Josip Tambić, Matko Moslavac, Gabrijel Jurišić i Nikola Kucljak iz NK “Virovitice”, Ivan Šabić iz NK “Voćin” te Leonnardo Alavanja iz virovitičke Nogometne akademije “No Limit”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Odigrana je selektivna utakmica između dvije momčadi. Jednu su činili igrači s područja Bjelovarsko–bilogorske, Koprivničko–križevačke i Virovitičko–podravske županije, dok su drugu popunili igrači područja Međimurske i Varaždinske županije.

Pobijedila je selekcija u kojoj su bili igrači s područja naše županije rezultatom 3:1. Igrači s područja Virovitičko–podravske županije bilu su važni kotačići u pobjedi. Prvi zgoditak postigao je Matko Moslavac na asistenciju Ivana Šabića. Josip Tambić bio je asistent za drugi zgoditak. Treći zgoditak je ponovno bio suradnja igrača s područja Virovitičko-podravske županije. Josip Tambić je asistirao, a Gabrijel Jurišić pogodio mrežu za konačnih 3:1.

(www.icv.hr, mš)