Igrači s područja VPŽ dominirali terenom: U Đurđevcu održana selekcija nogometaša rođenih 2007. godine

Nogometno središte Sjever, u sklopu svog selektivnog programa, u Đurđevcu je organiziralo selekciju za igrače rođene 2007. godine.

S područja Virovitičko–podravske županije na završnu selekciju su pozvani Josip Tambić, Matko Moslavac, Gabrijel Jurišić i Nikola Kucljak iz NK “Virovitice”, Ivan Šabić iz NK “Voćin” te Leonnardo Alavanja iz virovitičke Nogometne akademije “No Limit”.

Odigrana je selektivna utakmica između dvije momčadi. Jednu su činili igrači s područja Bjelovarsko–bilogorske, Koprivničko–križevačke i Virovitičko–podravske županije, dok su drugu popunili igrači područja Međimurske i Varaždinske županije.

Pobijedila je selekcija u kojoj su bili igrači s područja naše županije rezultatom 3:1. Igrači s područja Virovitičko–podravske županije bilu su važni kotačići u pobjedi. Prvi zgoditak postigao je Matko Moslavac na asistenciju Ivana Šabića. Josip Tambić bio je asistent za drugi zgoditak. Treći zgoditak je ponovno bio suradnja igrača s područja Virovitičko-podravske županije. Josip Tambić je asistirao, a Gabrijel Jurišić pogodio mrežu za konačnih 3:1.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content