Nastavlja se s ulaganjima u Dječji vrtić Cvrčak: Obnovljene su podrumske prostorije za rekreaciju

U Dječjem vrtiću Cvrčak Virovitica ne prestaje se s radovima. Nakon što su 2018. i 2019. godine završene energetske obnove zgrada 2, 3 i 4 u ukupnoj vrijednosti od 11,5 milijuna kuna, ljetos je postavljena i nova sigurnosna ograda oko vrtića u Pejačevićevoj ulici te su završeni radovi lakiranja podova i krečenja kompletnih prostorija za dječji boravak u zgradi 5.

Ovih dana Grad Virovitica uredio je i podrumski prostor vrtića u Pejačevićevoj koji je bio uništen uslijed poplave te kako takav nije bio prikladan za korištenje.

– U podrumu je promijenjen kompletan pod, podloge te su okrečene sve podrumske prostorije, a investicija je vrijedna 60.000,00. Ove prostorije koristit će naši mališani za sportske aktivnosti i ples, ali i karatisti Karate kluba Virovitica – rekla je ravnateljica Vrtića Sandra Moslavac.

20201124 102402 Fotor
Foto: virovitica.hr

Novouređene prostorije obišao je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

– Uređenjem ovih prostorija dobili smo još jedan adekvatan prostor za rekreativne aktivnosti u zimskim mjesecima, a ali i ljetnim zbog hladovine i ugodne temperature u podrumskom prostoru. Nadamo se da će biti u funkciji 365 dana u godini – rekao je gradonačelnik Kirin dodavši da je u planu sve gradske objekte, pogotovo one prostorije u školama koje su prazne, staviti u funkciju građanima za rekreaciju.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content