Žena koju su našli mrtvu je ubijena: Posvojeni sin (21) presudio svojoj pomajci (55)

Nakon što je jučer (utorak) pronađeno mrtvo tijelo 55-godišnje Osječanke N. E. u obiteljskoj kući u Koranskoj ulici, na Bosutskom naselju u Osijeku, PU osječko-baranjska izvijestila je danas kako je uhićen počinitelj ubojstva, ne otkrivajući njegov identitet.

– Na mjestu događaja očevid je obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske. Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “ubojstvo”, opisano u članku 110. Kaznenog zakona, policijski službenici su uhitili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina. Po završetku kriminialističkog istraživanja 21-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku – izvijestili su iz osječke policije.

IMG 0796

Prema izjavi susjeda, policija je nedugo nakon početka očevida, odvela mladića koji živi u dvorišnom dijelu iste kuće.

Neslužbeno se doznaje kako je upravo 21-godišnji mladić, nešto prije 13 sati, pozvonio kod susjede na vrata i rekao da zove policiju jer mu je mama mrtva. Potom je vrlo brzo stigla policijska patrola, a nakon njih i ekipa za očevide.

O ubijenoj N. svi susjedi kažu kako je bila “dobra ko kruh”, ali je živjela u teškim materijalnim uvjetima nakon što joj je preminuo suprug.

– Suprug joj je preminuo prije desetak godina i nije više mogla brinuti za posvojenog sina, koji je završio u udomiteljskoj obitelji. Ona je živjela od socijalne pomoći, bila je premlada za mirovinu, a nije se mogla ni zaposliti – ispričala je jedna od susjeda tužnu sudbinu svoje susjede čiiji je život tragično okončan.

(www.icv.hr, tj)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content