3. HNL SJEVER Odlična utakmica Stipe Čavića u minimalnom porazu Papuka kod lidera u Ždralovima

U 16. prvenstvenom kolu 3. HNL Sjever nogometaši orahovačkog Papuka gostovali su u Ždralovima gdje ih je dočekao lider prvenstva, močad Mladosti i nakon 90 minuta mnogi su se pitali, tko je tu zapravo vodeći na ljestvici?

Naime, Papuk je odigrao odličnu utakmicu, većim dijelom susreta bio bolji akter na terenu, ali bodovi su ostali u Ždralovima, završilo je 1:0 za domaćina.

-Prvo poluvrijeme smo igrali protiv vjetra, nevjerojatno je puhalo i teško je bilo razviti neku igru. Ipak, stvorili smo nekoliko prigoda, a domaćin s druge strane nije stvorio ozbiljnu prijetnju pred našim vratima. I onda, 45. minuta, udarac iz kuta, odbijanac dolazi do njihovog igrača koji upućuje ubačaj u naš kazneni prostor, vjetar nosi loptu ravno “u 90” i potom sudac odmah svira kraj prvog dijela. U drugom poluvremenu mi igramo niz vjetar, stvaramo niz prigoda, pogađamo vratnicu, lopta jednostavno nije htjela u gol. Baš nam je nedostajalo te sportske sreće, ali što je tu je, čestitke Mladosti na pobjedi – kaže trener Papuka Martin Majdenić.

Momčad je djelovala odlično, Papukovci su ponovno ostavili srce na terenu, a kao igrača utakmice trener Majdenić označio je stopera Stipu Čavića.

-Teško je nekoga izdvajati kada su svi dali sve od sebe i zato mi je najviše žao što je ovako završilo. Stipe je kao i uvijek bio beskompromisan, čvrst i neprobojan, sve je odradio na visokoj razini i eto neka ovoga puta ovaj epitet pripadne njemu – zaključio je Majdenić.

Mladost Ždralovi – Papuk Orahovica 1:0
Najbolji u redovima Papuka: Stipe Čavić

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content