2. ŽNL ZAPAD U proljetnom dijelu sezone dosad neporaženi Lukač 05 dočekuje milanovačke Sokole

Dvije zanimljive utakmice 17. kola 2. županijske nogometne lige Zapad igraju se u subotu, 24. travnja u 17 sati.

U Rušanima je Napredak domaćin Svetom Đurađu. U domaćem sastavu zbog žutih kartona neće biti Nikole Ivanovića, dok za goste zbog isto razloga neće zaigrati jedan od ključnih igrača sredine terena, Matej Rajnović. Sveti Đurađ je prije dva dana u kup susretu bio “tvrd orah” u ogledu s četvrtoligašem Suhopoljem. Ako igrači trenera Nikole Mesića odigraju na toj razini, itekako mogu razmišljati o osvajanju novih bodova u Rušanima.

Milanovački Sokol gostuje kod najugodnijeg iznenađenja proljetnog dijela sezone, Lukača 05. U četiri kola momčad trenera Miroslava Čora ima dvije pobjede i dva remija uz zavidnu gol razliku 12:3. Svakako treba napomenuti da su u domaćim utakmicama remizirali s vodećim Podgorjem i drugoplasiranom Bilogorom. Trener Čor u subotu neće moći računati na Renata Gibu, dok će gostujuća momčad, kako doznajemo, biti desetkovana ponajprije zbog ozljeda, a među onima koji neće doputovati u Lukač je i kapetan Josip Lanšćak. Mladi voditelj milanovačke ekipe Mihael Timer imat će puno briga i posla kako bi nadmudrio puno iskusnijeg Čora. Ostaje nam za vidjeti jesu li se Milanovčani uspjeli oporaviti nakon teškog potopa u kup utakmici s Pitomačom.

Milanovački Sokol na trećem je mjestu ligaške ljestvice s 30 bodova, što je tri više od četvrtoplasiranog Đurađa i četiri manje od drugoplasirane Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Subotnji domaćini Napredak i Lukač susjedi su na ligaškoj ljestvici. Momčad iz Rušana ima 14 bodova na 10. mjestu, dok je Lukač s dva boda manje jedanaesti.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content