DVD GORNJE BAZJE Predsjednik društva i dalje Antonio Jurić-Pešić, a zapovijednik Robert Teskera

U subotu, 24. travnja DVD Gornje Bazje održao je Izborno izvještajnu sjednicu Skupštine u skladu sa svim epidemiološkim preporukama. Prije samog početka službenog dijela sjednice, župnik Mario Mesić posvetio je tehničko vozilo koje je pristiglo iz Tirola početkom godine, ali zbog situacije s korona virusom do sada nije bilo posvećeno. Na samoj sjednici Skupštine pročitana su izvješća o radu u protekloj godini te plan rada i financijski plan za 2021. godinu.

Zapovjednik Robert Teskera iskazao je zahvalu svima koji su pomogli prilikom realizacije projekta Tirol, lokalnoj i regionalnoj samoupravi, Vatrogasnoj zajednici županije i općine, kao i svim ostalim ljudima koji su pomogli da se nabave, doniraju ili izrade potrebna sredstva za rad društva. Najveću zahvalu uputio je svojim članovima koji nesebično daju svoje vrijeme za boljitak DVD-a Gornje Bazje.

Najveća stavka u planu rada je postavljanje toplinske fasade i izmjena stepeništa koju je potrebno izraditi zbog energetske učinkovitosti zgrade društva, ali i estetskog izgleda, kao i sigurnosti samih vatrogasaca radi dotrajalosti postojećeg stepeništa.

Budući da je ovo izborna godina za vatrogasne organizacije, izglasan je opoziv svim Tijelima društva, ali su isto tako izabrana i nova. Tako da je stari/novi predsjednik Antonio Jurić-Pešić, stari/novi zapovjednik Robert Teskera, članovi upravnog odbora uz navedene su još Matej Baždar, Željko Ivanović, Marina Blažević, Ivana Feketija, Marko Igračić, Sanja Lješčak i Stjepan Hokman. Članovi zapovjedništva: Robert Teskera, Matej Baždar, Bruno Topolovčan, Stjepan Hokman, Matija Lješčak, Marina Blažević i Domagoj Turkalj. Članovi nadzornog odbora: Željana Andrijanić, Mato Živković i Kristijan Mikolić.

Na samom kraju sjednice Skupštinu su pozdravili predsjednik Vatrogasne zajednice općine Lukač Marijan Moslavac, tajnik Vatrogasne zajednice Virovitičko – podravske županije Domagoj Majstorović te načelnik općine Lukač Đuro Bukvić koji su zahvalili članovima DVD-a na nesebičnom radu u proteklom razdoblju te čestitali novoizabranim članovima i poželjeli i dalje uspješan rad i nastavak uspješne suradnje sa svima.

(www.icv.hr, rt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content