1. ŽNL Novi “repovi” u 26. kolu: Slavonija nezadovoljna suđenjem Presečana napustila igralište u 34. minuti susreta

Bez svog prvog vratara Marka Dopplera, Rezovac je došao do pobjede na gostovanju u Čačincima kod Mladosti rezultatom 2:1. Gosti su došli u prednost zgoditkom Darija Godeča u 42. minuti susreta. Poravnao je Tin Jusup u 61. minuti. Efektnim zgoditkom gostujućoj momčadi pobjedu je donio Mateo Tomić. Prvo ime susreta bio je Ivan Pilinger, inače stoper Rezovca, koji je odlično odradio vratarsku ulogu izluđujući svojim obranama domaće napadače.

Mikleuš je nastavio s dobrim igrama na svom travnjaku i svladao Graničar Bušetinu 1:0. Jedini zgoditak postigao je iskusni Darko Kokoška u 63. minuti susreta. Kriza u bušetinskom prvoligašu se nastavlja.

Sloga je pobjedom 2:1 na svom terenu u Zdencima u susretu s Dinamom iz Četekovca potvrdila naslov prvaka. Oba zgoditka za domaću momčad postigao je Florijan Rupčić, dok je domaću mrežu pogodio iskusni Antun Dunković. Pet minuta prije kraja zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti domaći igrač Mihael Topolovec.

U Sopju je utakmica između Podravca i Slavonije iz Sladojevaca završila nakon 34 minuta igre. Domaći Podravac je poveo 2:0 zgodicima Ivana Ibriksa u 26. i 32. minuti. Kako stoji u zapisniku, nakon prvog zgoditka, zbog verbalnog napada na suca Presečana, isključen je gostujući vratar Vanja Dragojević, dok je u 34. minuti isključen još jedan gostujući igrač Manuel Pelikan zbog preoštrog starta. To je igračima Slavonije, koji su bili ogorčeni suđenjem Matije Presečana, bio povod za napuštanje terena. Nakon čekanja od 15 minuta odsviran je kraj susreta, a snimka utakmice predana je delegatu Draganu Minaufu.

U borbi za opstanak u ligi, Gradina je na svom terenu pobijedila Mladost iz Miljevaca 4:3. Gosti su tri puta bili u minimalnoj prednosti, da bi tri minute prije kraja domaća momčad došla do pobjedničkog zgoditka. Dva pogotka za Gradinu postigao je Mihael Šoštar, a po jednom su strijelci bili Antonio Jugović i Zvonimir Juhas. U gostujućim redovima dvostruki strijelac je bio Hrvoje Ibričić, a jednom je domaću mrežu pogodio Marko Nemeth.

U Ćeralijama su domaća momčad i Bratstvo iz Gornjeg Bazja rezultatom 1:1 podijelili bodove. Domaću momčad u prednost je doveo Tomislav Tunić u prvoj minuti, a izjednačio je Vedran Bajivić u 37. minuti. Domaća momčad u 63. minuti nije iskoristila kazneni udarac, kojeg je obranio gostujući vratar Leo Franjić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content