2. ŽNL ZAPAD Općinski derbi u Terezinom Polju, u proljetnom dijelu dosad neporaženi Lukač 05 gostuje u Svetom Đurađu

U 18. kolu 2. županijske nogometne lige Zapad koje se igra u nedjelju, 2. svibnja u 17 sati, na rasporedu je općinski derbi u Terezinom Polju između domaće Drave i Dinama iz Kapele Dvora. Gosti su favoriti, ali bi domaća momčad pobjedom mogla pobjeći sa začelja.

Vodeće Podgorje gostuje kod Mladosti u Vukosavljevici. Mladost ovog proljeća još nije osjetila slast pobjede, osvojila je tek jedan bod i to prije više od mjesec dana u domaćem ogledu sa Svetim Đurađem.

Drugoplasirana Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici ugošćuje Croatiju iz Grabrovnice. U domaćem sastavu zbog žutih kartona neće biti Borka Leša i Siniše Vlaisavljevića, dok će u gostujućem sastavu pauzirati Matija Pavić. Sve osim pobjede domaće momčadi bilo bi veliko iznenađenje.

Sveti Đurađ ugošćuje Lukač 05. Obje momčadi su bile efikasne u prošlom kolu. Gostujući trener Miroslav Čor ne može računati na Tomislava Škvarića. Lukač je ovog proljeća bez poraza. Upisao je tri pobjede i dva remija protiv vodećih ligaških momčadi. Ima li domaći trener Nikola Mesić recept za pobjedu, kojom bi, s obzirom da milanovački Sokol pauzira, mogao skočiti na treću poziciju.

Kladare su domaćin Napretku iz Rušana. Obje momčadi ovog proljeća nisu uvjerljive, posebice gosti, koji su na korak od začelja tablice. Domaćin je blagi favorit u ovoj utakmici.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content