3. ŽNL Završena je jedna od najzanimljivijih sezona na trećeligaškim travnjacima: Krčevina i Aršanj osvojili naslove prvaka

Sezona 2020./2021. na trećeligaškim travnjacima bila je jedna od najzanimljivijih u posljednjih nekoliko godina. Sve do posljednjeg kola vodila se borba za naslov prvaka u skupini Zapad, dok je skupina Istok svog pobjednika dobila prije dva tjedna. 

Nogometaši Aršanja u odlučujućem susretu slavili su protiv Stare Brezovice s 5:1, dok je drugoplasirani Podravec poražen od Otrovanca rezultatom 4:1. Zanimljivo je kako je i viceprvak druge skupine također poražen u posljednjem susretu i to s uvjerljivih 7:0 na domaćem terenu protiv trećeplasiranog Grabića.

Jučer smo spomenuli susret Aršanja i Otrovanca, više o svemu možete pročitati ovdje, a danas ćemo se posvetiti preostalim odigranim utakmicama.

3. ŽNL Zapad

Podravec je poveo pogotkom Dominika Presečana nakon šest minuta igre, a taj rezultat stajao je sve do 50. minute. Marko Bugarinović s dva i Marin Bugarinović s jednim pogotkom preokrenuli su rezultat u korist gostujućeg sastava, dok je konačnih 4:1 postavio Selvir Gjanić.

Sloga iz Dugog Sela sa svega sedam igrača odigrala je susret posljednjeg kola u Turnašici za što im treba odati priznanje, budući da bi većina klubova u njihovoj situaciji vjerojatno napustila teren. Velika razlika stoga niti ne čudi, domaćini su postigli 19 pogodaka, dok je počasni gol za Slogu postigao Marijan Živković. Pet pogodaka za Turnašicu upisao je Josip Padović, po tri su dodali Renato Plivalić i Martin Zvonar, dva gola upisali su Marko Nemet i Luka Lach, dok su jednom poentirali Dubravko Jakupec, Andrej Abramović, Ivan Plivalić i Martin Kalenik.

Susret između bačevačke Brane i Slavena nije odigran budući da klub iz Detkovca nije doputovao na utakmicu.

3. ŽNL Istok

Nogometaši Krčevine pobjednički su završili sezonu. Na gostovanju u Donjim Meljanima, na kojemu im je povjerenik za suđenje Mirko Penava uručio pobjednički pehar, slavili su rezultatom 4:1. Dva pogotka za prvaka postigao je Marko Mudri, po jedan su dodali Marko Novaković i Tin Drača, dok je pogodak za Meljane postigao David Krpačić iz kaznenog udarca.

IMG ab5effbe1b54daa19cd3290a3e7cfd85 V Custom

Vaška je s uvjerljivih 11:0 pobjedila Slavonac iz Novaka. Šest zgoditaka u jučerašnjem susretu postigao je Toni Brezović, po dva su dodali Manuel Vincek i Marinko Kaščel, dok je jedan gol dodao Nikola Repinac.

U posljednjem susretu Kozice su na domaćem terenu, kako smo već spomenuli, poražene od Grabića s visokih 7:0. Tri gola upisao je Kristijan Benko, dva je postigao Miroslav Zebec, dok su jedan pogodak dodali Petar Šagud i Željko Vuk.

(www.icv.hr, mra, foto: čitatelj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content