Kandidati HDZ-HSLS za Općinsko vijeće i načelnika općine Čađavica nastavljaju predizborne aktivnosti

U subotu je u Zvonimirovcu održano predstavljanje kandidata s liste HDZ-a za Općinsko vijeće Općine Čađavica, te predstavljanje kandidata za načelnika.

Prvo je sve nazočne pozdravio HDZ-ov kandidat za načelnika općine Čađavica Mirko Rončević, a nekoliko riječi uputio je i domaćin Josip Piskać. Nakon njih su se okupljenima pojedinačno predstavili svi kandidati za Općinsko vijeće.

Predstavljanje kandidata završilo je revijalnom nogometnom utakmicom između Zvonimirovca i Donjih Bazija, koja je završila rezultatom 5:5.

Nakon subotnjeg druženja i predstavljanja kandidata HDZ-HSLS za Općinsko vijeće i načelnika Općine Čađavica u Zvonimirovcu, aktivnosti su nastavljene u Noskovcima.

Kandidat za načelnika Općine Čađavica Mirko Rončević predstavio je nazočnima program s kojim ide u utrku za svoj peti mandat. Također, svaki od kandidata za Općinsko vijeće ponaosob se predstavio nazočnima.
Kandidati za Općinsko vijeće Općine Čađavica na predstojećim lokalnim izborima su Mirko Rončević, nostelj liste, Josip Piskać, Marijo Pejić, Danijela Šimić, Mario Car, Zlato Uglješić, Sandra Valpovac, Renata Pernar, Željka Beneta.

Nakon Zvonimirovca i Noskovaca, kandidati za Općinsko vijeće te kandidat za načelnika Općine Čađavica Mirko Rončević predstavili su svoj predizborni program mještanima Čađavačkog Luga.

Prigodom predstavljanja Mirko Rončević, koji ”lovi” svoj peti mandat načelnika, osvrnuo se na sve projekte koji su do sada provedeni u općini Čađavica, ali je i istaknuo tek dolazeće među kojima su izgradnja klaonice s rasjekaonicom mesa i hladnjačom, te izgradnja geotermalne elektrane. Kroz oba ova projekta će se zaposliti veći broj ljudi, a prioritet će imati stanovnici općine Čađavica.

– Naravno, sve će to biti ostvareno ako Rončević bude po peti put izabran za načelnika Općine Čađavica, jer on zna najbolje – poručeno je.

(OO HDZ Čađavica)

[g-gallery gid=”630593″]

[g-gallery gid=”630963″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content