FOTO Hat-trickom Janka Brlasa Graničar Bušetina potvrdila naslov viceprvaka 1. ŽNL

Na svom terenu u Bereku Graničar Bušetina je u posljednjem ovosezonskom kolu 1. županijske nogometne lige uvjerljivom pobjedom 4:0 nad Mladosti iz Miljevaca došla do tri nova i vrijedna boda, s kojima je potvrdila drugo mjesto na tablici i naslov viceprvaka.

Obje momčadi su u susret ušle otvoreno jer je domaćima pobjeda donosila potvrdu druge pozicije na tablici, a gostima konačno osiguranje ligaškog statusa. U 15. minuti Karlo Petrinić svojim zgoditkom doveo je domaću momčad u prednost od 1:0, a ujedno potvrdio svoju titulu najboljeg strijelca lige. U nastavku se igralo otvoreno, ali bez promjene rezultata.

IMG_0329

Nakon 60 minuta igre ulaze ovosezonske glavne igračke poluge domaće momčadi Janko Brlas i Alen Fučkar, što se vrlo brzo osjetilo na rezultatu. U 66. minuti Janko Brlas udvostručuje domaću prednost na 2:0.

Posljednjih jedanaest minuta gosti iz Miljevaca igrali su s deset igrača jer je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Slavko Juren. To je iskoristio Brlas, koji je u posljednjih devet minuta postigao još dva zgoditka, u 81. iskosa s dvadesetak metara iz slobodnog udarca te u 88. minuti iz igre s distance od 12 metara od gostujućih vrata.

IMG_0362

Ovom pobjedom Graničar Bušetini otvara se mogućnost za prijavu za natjecanje u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u idućoj sezoni, ako to pravo ne iskoristi prvak Sloga iz Zdenaca, dok Mladost iz Miljevaca mora čekati rasplet priče o napredovanju klubova u 4. ligu, odnosno 1. županijsku ligu, kako bi doznala svoj ligaški status u idućoj sezoni.

Graničar Bušetina – Mladost Miljevci 4:0
Igrač utakmice: Janko Brlas

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content