No Limit “osmicom” protiv milanovačkih Sokola proslavio naslov prvaka u juniorskom uzrastu

I prije posljednjeg natjecateljskog kola u juniorskom uzrastu skupine Virovitica-Pitomača nogometaši Nogometne akademije No Limit potvrdili su naslov prvaka, ali svečana dodjela pehara i medalja održana je protekle subote kada su Akademci u zaostaloj utakmici 15. kola na igralištu TVIN-a dočekali milanovački Sokol.

Iako su dominirali tijekom cijelog susreta, obranu gostiju, ponajviše zahvaljujući fantastičnom vrataru Manuelu Majeru-Križu, koji je upisao nekoliko briljantnih obrana, probili su tek u 43. minuti kada je put do mreže pronašao Theo Filipović.

No Limit 2

Filipoviću je u ovom susretu, kako bi posatao prvi strijelac lige, bilo potrebno pet pogodaka, a još jedan korak bliže došao je u 59. minuti kada je poentirao za 2:0. Dvama golovima Zdenka Slipčevića i jednim pogotkom Florijana Slipčevića No Limit je stigao do uvjerljive prednosti od pet pogodaka, a onda je na scenu stupio Filipović koji je u nešto više od pet minuta postigao “hat-trick”, postavio konačnih 8:0, i zasjeo na prvo mjesto liste strijelaca.

No Limit 3 1

Istekom 90. minute započelo je zasluženo slavlje u domaćim redovima, a pehar i pobjedničke medalje Akademcima u ime Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije dodijelio je nogometni delegat Slavko Stojanović.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content