OSJEČKI STROJARCI OBILJEŽILI 45 GODINA MATURE Među ”maturantima” je i Orahovčanin Gojko Babić

U Osijeku je obilježena 45 godišnjica mature 4b EMŠC – strojarskog dijela Osijek. Među ”maturantima” je bio i Orahovčanin Gojko Babić koji je naglasio kako su neki njegovi školski kolege na ovu godišnjicu ”povukli” čak iz Zagreba.

– Osim nas Slavonaca koji smo doista došli iz cijele Slavonije, od Iloka do Orahovice, eto kolege koji su otišli dalje došli su da se ponovno vidimo. Prvo smo se našli u našim učionicama, kako bi se prisjetili školskih dana i malo prešli sve ono što se događalo u posljednjih pet godina otkako se nismo vidjeli. Nastavak je odrađen  u jednom osječkom restoran, a s obzirom na godine u kojima smo, dogovor ja pao kako ćemo se nalaziti svake godine– kaže Babić te naglašava kako je na obljetnici nazočilo 12 od ukupno 39 učenika koliko je bilo u razredu.

– Neki više nisu s nama, ali vrijedno je spomenuti tko je sve bio, ja ću to ovako obrojati po prezimena kako smo i bili prepoznatljivi Blagus, Mužar, Kutin A. Dumančić, Matić, Kutin, Viljevac, Sovilj, Smolčić i Štefanac koji je na kraju kolegama poklonio svoju autorsku knjigu. Lijepo je kada se jedan razred nakon toliko godina nađe, nadam se kako ćemo svi poživjeti pa iz godine u godinu kako se budemo nalazili, zajedno proslavimo i 50 godina naše mature – zaključio je Gojko Babić.   

(www.icv.hr, vg)      

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content