SPEKTAKL ZA PUBLIKU Folk-rock band Ogenj i žestoki sinjani iz M.O.R.T.A ”zapalili” Palaču Pejačević

Turistička zajednica grada Virovitice, u suradnji s udrugom ViKA – Virovitička Kulturna Alternativa i Klubom mladih Virovitica, ove godine, nakon godine pauze, ponovno je organizirala besplatne koncerte u prekrasnom ambijentu Palače Pejačević.

Spektakl je najavljivan, a spektakl smo i dobili. Iako je prvi dio manifestacije trebao biti održan još protekle subote, zbog lošeg vremena prebačen je za ovaj vikend, uz malo izmijenjenu postavu. Publiku su tako jučer zabavljali koprivnički folk-rock bend Ogenj, te žestoki sinjani, M.O.R.T.

– S obzirom na loše vrijeme koje nas je zahvatilo proteklog vikenda bili smo prisiljeni nakratko odgoditi ovogodišnju manifestaciju. Naravno, iako je došlo do manjih promjena, ništa nije otkazano, već se sve organiziralo tjedan kasnije, odnosno ovaj vikend. Jučer su nas tako zabavljali koprivnički pop-folk band Ogenj i žestoki sinjani, grupa M.O.R.T., koji su publici priredili jedan odličan nastup. Za sve one koji su se veselili nastupu daruvarskog sastava Cote G4 imamo dobru vijest. Iako nisu mogli nastupiti na ovogodišnjoj Svirci u Palači, sve vas pozivam na njihov koncert koji će se održati za Rokovo – zadovoljno je izjavila direktorica Turističke zajednice Grada Virovitice Katarina Đurđević.

ogenj

Vedra noć i ugodno vrijeme privukli su zavidan broj posjetitelja na ovogodišnju manifestaciju. Pokazatelj je to da su sugrađani i sugrađanke, ali i ljubitelji alternativnijih zvukova iz susjednih županija, kojih je itekako bilo, s velikim nestrpljenjem iščekivali povratak Svirke koja je, zbog svima dobro znanog razloga, izostala prošle godine.

– I vrijeme nam je ovog puta bilo naklonjeno, tako da je publika bezbrižno i na najbolji mogući način mogla uživati u žestokoj svirci i u prekrasnom ambijentu naše Palače Pejačević. Program nam nikad nije bio jači, doveli smo zvučna imena, a sve se nastavlja nastupima Mel Camina i Jonathana. Nadam se kako će publika i danas doći u velikom broju jer, s obzirom na sve što ih čeka, zasigurno neće požaliti- dodala je Katarina.

Sve je rečeno, a samo dio onoga što vas očekuje možete pogledati u nastavku našeg teksta. Početak svirke predviđen je u 21 sat, a prvi večerašnji nastup rezerviran je za velikogoričane/zagrepčane iz Mel Camina. (www.icv.hr, mra, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content