TRANSFER ZONA Rene Prugovečki, Alen Hodak i Borna Mimić novi igrači Graničar Bušetine

U novom klubu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, Graničar Bušetini, i dalje se intenzivno radi na kompletiranju igračkog kadra. Na nedjeljnom turniru u Gornjem Bazju momčad je već počela dobivati svoju fizionomiju te bi mogla postati respektabilna u novoj ligi. U redovima kluba iz bušetinskog Bereka nastupilo je nekoliko novih igrača. Prema informacijama novi igrači su Rene Prugovečki, Alen Hodak i Borna Mimić.

Prugovečki je prošao virovitičku školu nogometa nakon čega je igrao Zdenku iz Velikih Zdenaca, Suhopolje, Prugovac, Turanovac i u dva navrata za Omladinac iz Korije. Proljetos je bio standardni igrač četvrtoligaša Slatine.

Alenu Hodaku je Suhopolje matični klub u kojemu je, u više navrata, ukupno igrao gotovo 15 sezona. U međuvremenu je igrao za Viroviticu i Mladost iz Molvi. Sada će se okušati u novom četvrtoligašu.

Borna Mimić je počeo igrati u Crncu. Kasniji igrački put ga je vodio u vinkovačku Cibaliju, Suhopolje, Slatinu, FEŠK iz Feričanaca, orahovački Papuk, a posljednju polusezonu je igrao u najboljoj momčadi 1. županijske lige Slogi iz Zdenaca.

U idućih nekoliko dana u planu je kompletiranje momčad s još dva – tri igrača, od kojih su se neki već oprobali u novom sastavu, a drugi ne.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content