Nikola Plavšić u fazi oporavka nakon operacije koljena: Evo što kaže o ozljedi i povratku na travnjak

Jedan od stožernih igrača u redovima momčadi trenera Ivana Presečana u fazi je oporavka nakon uspješne operacije koljena, a povratak na nogometne terene, kaže nam, očekuje krajem rujna.

Za one koji ne znaju, Plavšiću je teško oštećen prednji križni ligament i meniskus, a “neugodna sudbina” zadesila ga je na prošlosezonskoj četvrtoligaškoj utakmice između “njegove” Pitomače i Zdenke iz Velikih Zdenaca. S takvom ozljedom, u prilično teškom stanju došao je na finale Županijskog kupa, jer “srce je bilo jače”, a da bi stvar bila zanimljivija, upisao je dvije asistencije i “povukao” kontru kod trećeg pogotka u pobjedi protiv Virovitice i tu je bio “kraj”, znao je što ga čeka…

-Zbog težine ozljede oporavak će biti duži od planiranog, ali dat ću sve od sebe da se što prije vratim na travnjak. Zasad sve ide po planu. Već treći dan nakon operacije počeo sam hodati bez štaka, a trenutno terapije provodim na moru, uglavnom plivanjem – kaže nam Nikola.

Još nije izvadio sve konce, pa je vožnja bicikla trenutno “prevelik zalogaj”, ali uskoro će na red doći i taj “dio”.

-U razgovoru s trenerom i doktorom zaključak je da bi zbog mene bilo najbolje da se vratim poptuno spreman, za svaki slučaj, da stvari ne krenu po zlu. S full pripremom počinjem odmah nakon povratka s mora, a to uključuje teretanu i bicikl, nakon što izvadim sve konce – zaključio je Plavšić i naglasio kako će se nogometu vratiti još jači.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content