Virovitičke mažoretkinje izložbom u Dvorcu Pejačević predstavile prvih 15 godina uspješnog rada

U predvorju virovitičkog Dvorca Pejačević, u sklopu proslave Dana grada – Rokova 2021. otvorena je izložba povodom 15 godina uspjeha Virovitičkih mažoretkinja. Sve goste na početku je pozdravila predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec.

– U ovih 15 godina osvojili smo ukupno 292 medalje. Najveći uspjeh smo postigle 2018. godine, kada smo u Pragu postale europske prvakinje. Iste godine, u Cape Townu postale smo dvostruke svjetske viceprvakinje – između ostalog, rekla je Kranjec.

IMG_2780

U nastavku se zahvalila svima koji su Virovitičkim mažoretkinjama pomogli u radu i odlascima na natjecanja: Gradu Virovitici, Virovitičko–podravskoj županiji i nizu tvrtki, a posebice roditeljima mažoretkinja, koju su djevojkama uvijek oslonac.

-U proteklih godinu dana, kada zbog koronavirusa nije bilo natjecanja, mi smo nastavili s redovitim treninzima. Kada se nije moglo raditi u dvoranama trenirali smo na otvorenom. Sada smo se ponovno vratili u dvoranu Viroexpo – zaključila je Nataša Kranjec.

IMG_2777

Izloženi su brojni osvojeni pehari, medalje i zahvalnice. Izložba će u predvorju Dvorca Pejačević biti otvorena do kraja kolovoza.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content