Bliži se proslava Dana općine Podravska Moslavina, donosimo raspored događanja

Općina Podravska Moslavina narednog će vikenda obilježiti svoj dan. Manifestacija u povodu Dana općine počet će u petak, 10. rujna u središtu mjesta odakle će krenuti svečana povorka na polaganje vijenaca kod spomen obilježja poginulim braniteljima u 12:45 sati dok će u 13:30 započeti svečana sjednica Općinskog vijeća u društvenom domu.

Istoga dana u 17 sati u mjestu Krčenik počet će pojedinačno boćarsko prvenstvo u organizaciji Boćarskog kluba ”Hajduk”. U subotu, 11. rujna u 12 sati počet će Memorijalni nogometni turnir ”Mirko Šimara”, a u 17 sati kod društvenog doma započet će tradicionalna Grahijada.

U nedjelju, 12. rujna od 15 sati na rasporedu je demonstracija streličarskog sporta u organizaciji Streličarske udruge ”Knez Domagoj”, a nakon toga u 16 sati ispred društvenog doma bit će održana tradicionalna 9. Smotra folklora pod nazivom ”Kolo na gruntišću” nakon kojeg će biti održan zabavni program uz nastup glazbene skupine Zlatne Strune.

– Pozivamo sve naše mještane da nam se pridruže u svim sadržajima, a naravno i sve goste da svojim dolaskom uveličaju naš dan. Koristim ovu prigodu da svim mještanima općine Podravska Moslavina od srca čestitam Dan općine da ga svi zajedno provedemo u zdravlju i sreći – rekao je načelnik općine Dominik Cerić.      

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content