FOTO Virovitica, No Limit Tvin, Gradina i Voćin s lakoćom do drugog kola juniorskog Županijskog kupa

U srijedu, 1. rujna odigrane su utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji juniora.

U dva susreta igrani su virovitički gradski derbiji. U Rezovcu je gostovala Virovitica. Fran Prister doveo je goste u prednost u sedmoj minuti. Taj je rezultat ostao do odlaska na odmor. Domaća momčad se pretežno branila, dok gosti nisu igrali dovoljno čvrsto, kako bi probili taj blok. U 64. minuti odličnim udarcem Prister je postigao i svoj drugi pogodak za gostujuću prednost od 2:0. Do kraja su “narančasto – crni” postigli još četiri pogotka. Strijelci su bili David Gjugja, Luka Špoljar, Jakov Slavić i Benjamin Široki za konačnu pobjedu 6:0.

U drugom virovitičkom derbiju No Limit Tvin je u Koriji svladao domaći Omladinac 8:0. Dva puta strijelac je bio Theo Filipović, a po jednom Oton Fadljević, Tin Filipović, Dino Reščić, Florijan Slipčević, Luka Grbac i Ivan Crnojević.

Mladost je na svom terenu u Čačincima svladala susjedni Papuk iz Orahovice 2:1. Oba pogotka za Mladost postigao je Ante Đorđević, dok je za goste strijelac bio Rafael Podboj.

U još jednom susjedskom derbiju Gradina je na svom travnjaku bila bolja od Bratstva iz Gornjeg Bazja 3:0. Dva zgoditka postigao je Ante Gradinjan, a jednog Josip Eršek.

Voćin je pobijedio u Crncu istoimenog domaćina 6:2. Četiri pogotka za goste postigao je Nikola Tomić, a po jedan Martin Tunić i Tomislav Palić, dok je dvostruki strijelac za Crnac bio Dominik Kapetanović.

Susret u Miljevcima između Mladosti i Sloge iz Zdenaca završio je bez zgoditaka 0:0, pa se pobjednik dobio izvođenjem jedanaesteraca u čemu su uspješniji bili domaći nogometaši rezultatom 3:1.

Najneizvjesnije je bilo u Četekovcu gdje su igrali Dinamo i Zrinski iz Nove Bukovice. Gosti su bili dva puta u prednosti (1:0 i 3:2), a domaći jednom (2:1). Na kraju je završilo 3:3. Dva pogotka za Dinamo postigao je Leon Kokoška, a jednog Antonio Bilavčić, dok su pogotke za goste postigli Mislav Juršik, Dario Petrović i Alen Pipek. Izvođenjem jedanaesteraca u daljnju fazu natjecanja plasirali su se igrači Dinama ukupnim rezultatom 6:5.

Na stadionu Park sastali su se juniori Suhopolja i Pitomače. Gosti su slavili s konačnih 3:1, a više o tom susretu možete pročitati OVDJE.

U drugo kolo bez borbe plasirala se Slavonija iz Sladojevaca.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content