Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica uspješno predstavile svoj grad i županiju na 24. državnom prvenstvu mažoretkinja u Glini

Proteklog vikenda, 11. i 12. rujna, na 24. državnom prvenstvu mažoretkinja u Glini, Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju uspješno su predstavile Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica.

U dva dana koliko su boravile tamo, upoznale su i posjetile Glinu, Petrinju i Sisak te se i same osvjedočile u gostoprimstvo, ljubaznost i ponajviše odlučnost domaćina da opet iznova izgrade svoj prekrasan kraj.

Mazoretkinje 2

Ovo državno prvenstvo bilo je od posebnog značaja, jer je održano nakon godinu i pet mjeseci stanke zbog COVIDA-19. Nekim mažoretkinjama ovo je bio prvi nastup na državnom prvenstvu, a vratile su se s medaljama koje će im biti poticaj da se još više zabave i uživaju u mažoret plesu.

Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica ovim putem pozivaju sve djevojke i djevojčice od 3 do 25 godina koje im se žele pridružiti i zaplesati s njima, da dođu na upise utorkom i četvrtkom od 19 sati do 20 sati u dvoranu Katoličke osnovne škole.

(www.icv.hr, Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content