Održana izborna skupština Udruge navijača GNK Dinamo Virovitica: Josip Kvrgnjaš ponovno izabran za predsjednika

Na otvorenom prostoru ispred prostorija Nogometnog kluba Podgorje, u istoimenom virovitičkom prigradskom naselju, u utorak, 28. rujna održana je redovna izborna skupština Udruge navijača GNK Dinamo Virovitica.

Izvješće o četverogodišnjem dosadašnjem radu podnio je dosadašnji predsjednik Josip Kvrgnjaš, a financijsko izvješće tajnik Tonček Pilek.

Tijekom proteklih mjeseci udruga je sakupljala pomoć za postradale u razornom potresu na području Sisačko–moslavačke županije. Sakupljeni iznos uplaćen je na račun Velimira Mihokovića iz Petrinje.

IMG 7023

U planu je tijekom idućih mjeseci odigravanje utakmice između virovitičke Udruge navijača Dinama i Udruge Dinamovih navijača iz Sisačko–moslavačke županije.

Zbog isteka mandata razriješeni su dosadašnji predsjednik, tajnik i članovi Upravnog odbora. Za predsjednika je ponovno izabran Josip Kvrgnjaš, a za tajnika je potvrđen Tonček Pilek.

Uz njih dvojicu, u Upravni odbor izabrani su: Dražen Bunjevac, Robert Cenger, Josip Đureš, Ivica Lenartić i Dražen Mikolčić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content