Još 11 dana do Adventa: Virovitica sinoć ponovno zasjala blagdanskim sjajem

Virovitica će i ove godine biti ukrašena mnoštvom lampica i božićnih ukrasa od prirodnih materijala. U dašku blagdanskog ozračja sinoć su ponovno mogli uživati prolaznici jer su zasvijetlila stabla oko gradskog parka.

Iako je riječ o probi te će Virovitica u punom blagdanskom sjaju zablistati sljedećeg tjedna na prvu adventsku nedjelju, ovih nekoliko sati bilo je dovoljno da najavi blagdane. 

Kako su objavili iz Turističke zajednice grada Virovitice, uz tradicionalne adventske vijence, božićne jelke i druge božićne ukrase, ove godine je grad dodatno ukrašen bajkovitim noćnim nebom na šetnici kod Gimnazije, kućicom Djeda i Bake Božićnjak, ledenom kočijom i svjetlećim anđelima. 

Osim brojnih lampica i ukrasa, uz najveći adventski vijenac na fontani, za sve prolaznike i šetače adventski ugođaj će stvarati i božićne pjesme u večernjim satima.

Program “Prosinca u gradu” počinje u nedjelju, 28. studenoga, u 18 sati na Adventu u Palači paljenjem prve adventske svijeće i božićne rasvjete. Što vas sve očekuje u sklopu manifestacije pogledajte OVDJE

(www.icv.hr; foto: M. Paradinović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content