Općina Lukač i ove godine nastavlja s tradicijom isplate božićnice svojim umirovljenicima

- PROMO -

Općina Lukač i ove godine nastavlja s tradicijom isplate božićnice umirovljenicima s područja općine. Isplata će se vršiti u tri platna razreda gdje će umirovljenici s mirovinom do 1.000 kuna dobiti 300 kuna, s mirovinom od 1.000 – 2.500 kuna iznos od 200 kuna te s mirovinom od 2.500 – 3.500 kuna iznos od 100 kuna.

Sredstva su osigurana u Proračunu Općine Lukač za 2021. godinu. Isplata počinje u ponedjeljak 6. prosinca, od 10 sati u Općini Lukač (Lukač 50) dok će se ostale dane isplaćivati svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Iz Općine mole sve umirovljenike da ponesu odrezak od mirovine za studeni 2021. godine i osobnu iskaznicu. Zbog trenutne epidemiološke situacije potrebno je izbjegavati nepotrebne kontakte i okupljanje te se pridržavati trenutnih epidemioloških mjera.

Općina je osigurala dezinfekcijska sredstva, obavezno je korištenje zaštitnih maski, a isplata će se vršiti ispred ulaza u zgradu Općine Lukač. – Ukoliko imate određene simptome, molimo Vas da ne dolazite, vaša božićnica će Vas “čekati”. Držimo se mjera i budimo odgovorni prema sebi i drugima – poručili su.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

Povezane vijesti

Skip to content