2. HRL ISTOK Rukometaši Slatine osigurali naslov jesenskog prvaka pobjedom nad Novom Gradiškom BD Gruppe Austria

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini odigrana je i posljednja utakmica prvog dijela 2. hrvatske rukometne lige Istok. Momčad Slatine na svom je terenu pobijedila Novu Gradišku BD Gruppe Austria 35:20.

Od samog početka domaća momčad je bila u prednosti, na odmor se otišlo rezultatom 18:11, dok su u drugom dijelu Slatinčani povećavali svoju prednost do konačnih 35:20.

Ovom pobjedom momčad Slatine potvrdila je naslov jesenskog prvaka s nadom da će i na kraju proljetnog dijela ostati na prvoj poziciji te se konačno plasirati u 1. HRL Sjever. Podsjetimo, u protekle dvije sezone Slatina je u dva navrata igrala kvalifikacijske utakmice za ulazak u viši rang natjecanja, nedostajalo im je malo sportske sreće, a jednom je sezona poništena zbog pandemije koronavirusa.                    

Slatina: Lovro Frajhaut, Nikola Brnada, Ivan Horvat 2, Noa Fazekaš 5 (2), Ivan Repić 5, Ivan Berkec, Zvonimir Bertić 3, Tin Baćani, Luka Miličić 5, Domagoj Bot, Igor Dragojević 3, Antonio Butorac, Ivan Lukac 3, Matija Lisinski, Benjamin Hankić 3 i Filip Mataija 6, trener: Viktor Frajhaut.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content